Squash League 4You продължи с четвърти турнир и 60 участника

Squash League 4You продължи с четвърти турнир и 60 участника

Този уикенд в "Ориндж фитнес София" се проведе четвърти кръг от скуош веригата Squash League 4You. С този турнир отпразнувахме рождения ден на скуоша, който се отбеляза из цял свят с организирането на различни събития. Както всяка година на тази дата Squash League 4You провежда един от кръговете си. Участие взеха 60 участника от цялата страна.

Изненадите бяха в категория мъже Amateur, където на първа позиция се класира Веселин Петев, който победи Деян Велев с резултат 2:1, това са първите медали за двамата в турнири на лигата. На трета позиция се класира медалиста от трети кръг Вихрен Манев.

При категория мъже Advanced, титлата си защити Георги Янев, който победи Владо Арабаджиев от Пловдив с резултат 11:8 в третия гейм, въпреки че Владо поведе с резултат 8:6, Янев успя да обърне и да вземе мача. На трета позиция се класира Йордан Димитров.

На последния турнир, който ще се проведе между 29 ноември и 1 декември, тези трима състезатели ще се борят за приза “ Шампион за 2019”, който се сформира от получените точки на турнирите през цялата година.

При жените Лора Браниславова не успя да запази челната позиция от трети кръг и загуби на финала от Анелия Дукова с резултат 2:0. На трето място се класира Поли Янис, побеждавайки Ваня Станчева. Пети кръг ще определи победителката за 2019 година, а двубоите ще бъдат от 29 ноември до 1 декември.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти