Даниел Александров вече е дипломиран магистър на НСА

Даниел Александров вече е дипломиран магистър на НСА

Сребърният медалист от Европейското първенство по борба, класически стил в Рим Даниел Александров от днес вече е с диплома на магистър на Национална спортна академия „Васил Левски“ в магистърска програма „Спорт за високи постижения“.

Заедно с над 260 свои колеги абсолвенти в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“, положили държавен изпит през септември и ноември 2019 г., той получи дипломата си за висше образование на официална церемония в Многофункционалната спортна зала на Академията. За да ги подкрепят в този празничен ден в залата присъстваха и много родители, близки и приятели на Випуск 2019. На тях благодари в поздравителното си слово ректорът, проф. Николай Изов, затова защото без тяхната подкрепа положителния краен резултат нямаше да е налице, като увери, че не подценява в никакъв случай постигнатото от абсолвентите по време на тяхното образование.

„За нас беше чест да бъдем заедно. Бъдете сигурни, че с обич и мъничко тъга, в този празничен ден, се разделяме с Вас, надявам се за кратко, и Ви очакваме през август и септември за нови завоевания в образователната система и в новите възможности, които Ви предоставя НСА. Бъдете убедени в своите знания. Бъдете уверени в себе си и Ви пожелавам успех в житейския Ви и професионален път“ – допълни в поздравлението си проф. Николай Изов.

По традиция той връчи дипломите на завършилите с най-висок успех в ОКС „магистър“ и ОКС „бакалавър“, а на Даниел Александров дипломата бе връчена от двукратния олимпийски шампион по борба и дългогодишен преподавател в НСА – проф. Петър Киров.

Церемонията завърши с ритуалното хвърляне на академичните шапки и традиционната обща снимка на цялото академично ръководство с Випуск 2019 на НСА „Васил Левски“.

Абсолвенти с най-висок успех:

ОКС „магистър“

Магистърска програма „Спорт за високи постижения“

Цветан Цанков – кондиционна подготовка – 6,00

Магистърска програма „Спортен мениджмънт“

Анита Дайновска – 6.00

Магистърска програма „Спортна журналистика“

Стамена Стамова– 6.00

Магистърска програма „Физическо възпитание и спорт“

Станислав Груев - 6.00

Магистърска програма „Младежки дейности и спорт“

Джансу Исмаил – 6,00

Магистърска програма „Кинезитерапия

Ангела Недева – 6,00

Вилдан Ахмед – 6,00

Диана Димова – 6,00

Мартин Вълов – 6,00

 

 

ОКС „бакалавър“

Красимира Щерева -

Факултет „Спорт“, задочна форма на обучение - Специалност „Спортна акробатика“- 5,56

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти