Чичарито с проблеми преди полуфинала с Германия

Чичарито с проблеми преди полуфинала с Германия

Звездата Хавиер Ернандес-Чичарито тренира отделно от своите съотборници от мексиканския национален отбор преди полуфиналите в турнира за Купата на Конфедерациите в Русия. Голмайсторът чувства сериозна умора след тежкия сезон на клубно ниво с Байер (Леверкузен) и поради тази причина е на по-лек режим. Защитникът на "ацтеките" Диего Рейес не участва в заниманието в понеделник преди отпътуването за Сочи. В четвъртък Мексико ще играе срещу световния шампион Германия на полуфиналите в турнира.

Бранителите Карлос Салседо и Ектор Морено също имат различни проблеми. Салседо няма да играе до края на надпреварата заради контузия в рамото, докато Морено има мускулни травма. Селекционерът на мексиканския тим Хуан Карлос Осорио не може да разчита на халфа Андрес Гуардадо, който е наказан заради натрупани жълти картони. "Чичарито е добре, няма проблем. По-уморен е от очакваното, защото изигра доста мачове през сезона", заяви Осорио.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички