Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Видал се заяде: Роналдо е много дразнещ, за мен той не съществува

Видал се заяде: Роналдо е много дразнещ, за мен той не съществува

Полузащитникът на Чили Артуро Видал реши да покачи градуса на напрежение преди полуфинала срещу Португалия за Купата на Конфедерациите, заявявайки, че за него капитанът на "мореплавателите" Кристиано Роналдо не съществува. "Кристиано е много дразнещ", заяви пред репортери в Русия Видал. "За мен той не съществува", добави полузащитникът на Байерн Мюнхен, който явно не е сред най-големите привърженици на голмайстора на Реал Мадрид.

"Вече казах на моя съотборник в Байерн Йошуа Кимих, че в неделя ще играем един срещу друг на финала. Мисля, че ние ще се класираме за него. Ние сме фаворит. Португалия има добри играчи в силни клубове, но нашата цел е да достигнем финала", каза още Видал, който очаква в спора за титлата да се срещнат Чили и Германия. Германия и Чили вече играха заедно в груповата фаза на турнира, като тогава срещата завърши без победител. За да се класира за финала обаче, Чили ще трябва първо да преодолее Португалия. Двубоят е в сряда в руския град Казан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти