Кристиано излезе във ваканция, казвайки: Няма да наруша мълчанието си

Кристиано излезе във ваканция, казвайки: Няма да наруша мълчанието си

Лидерът на Португалия Кристиано Роналдо беше разочарован след отпадането на "мореплавателите" от Купата на конфедерациите след изпълнение на дузпи. Номер 7 не можа да изпълни своята пета дузпа, тъй като южноамериканците триумфираха след по три изпълнения от бялата точка. CR7 не пожела да разговаря с журналистите в руския град Казан, но размени няколко думи с репортера на AS.

"Няма да разговарям с никого", заяви той след поздрава на испанския журналист. Запитан дали ще наруши мълчанието си, той отсече: "Не, няма да го наруша". Роналдо няма да играе за португалците в мача за трето и четвърто място. От Португалската федерация пуснаха съобщение, че освобождават номер 7, тъй като наскоро е станал баща и трябва да обърне внимание на личния си живот.

Самият футболист благодари за подкрепата в профила си във Facebook: "Бях на разположение на националния отбор с цялото си сърце и душа, въпреки че знаех, че децата ми вече са се родили. (...) Много съм щастлив, че сега ще мога да ги видя за първи път".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти