Ясен Петров с победа в Китай, Здравков с равен като гост

Ясен Петров с победа в Китай, Здравков с равен като гост

Ясен Петров записа победа в елита на китайското първенство. Воденият от него Хенан Жание спечели с 2:1 мача си срещу Лиаононин и така успя да се изкачи до 12-ото място в първенството.

Воденият от Здравко Здравков отбор на Ханджу Грийнтаун пък направи 2:2 при гостуването си на Шанхай Шенксин и също така се придвижи напред в класирането на долната дивизия. Бившият национален вратар измъкна отбора си от зоната на изпадащите и вече заема 10-ото място в класирането.

Кайсар на Стойчо Младенов също постигна победа с 2:1 над Атирау в 20-ия кръг на първенството в Казахстан. Така Кайсар се изкачи на 6-ото място в класирането, което си е постижение за новак. Пред Кайсар, но на цели 8 точки е Иртиш на Димитър Димитров-Херо, който отстрани Дунав в квалификациите на Лига Европа.

Лидер остава Астана на Станимир Стоилов, като тимът трудно ще бъде изместен от първото място и очаква поредната си титла.

“24 часа”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти