На косъм от смъртта: въоръжени нападнаха и обраха посред бял ден национал на Бразилия (видео)

На косъм от смъртта: въоръжени нападнаха и обраха посред бял ден национал на Бразилия (видео)

Вратарят на Ботафого Джеферсон се размина на косъм със смъртта, след като трима бандити го заплашиха с пистолет в главата и откраднаха джипа му посред бял ден в Рио де Жанейро. Пладнешкият обир, който по чудо се размина без сериозни последствия за стража, се случи в близост до стадион "Нилсон Сантос".

Улична камера е записала целия грабеж, на който се вижда ясно как автомобилът на Джеферсон е засечен в малка уличка на червен светофар. От него изскачат трима души, двама от които са въоръжени. Единият от тях принуждава футболиста да излезе от джипа, бута го на тротоара и го принуждава да застане на колене.

След това тримата се качват в луксозното возило на вратаря, който има 22 мача за националния отбор на Бразилия, зарязват своя автомобил и изчезват в неизвестна посока. От полицията са започнали издирване на джипа и на тримата бандити, а разследването продължава.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти