Бербатов ще донесе онова специално нещо в играта ни, смята треньорът

Бербатов ще донесе онова специално нещо в играта ни, смята треньорът

Наставникът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс - Рене Мюленстейн, говори за българина ден преди началото на новия сезон в индийското първенство. “Бербатов и Уес Браун бяха много мотивирани да играят в Индия. Те знаят какво е да си сред професионалисти. Те ще бъдат тези, които ще осигурят онова специално нещо в играта ни”, коментира холандският треньор.

За Мюленстейн това също ще е дебют в Керала, след като и той като Берба пристигна това лято. Бившият наставник в Манчестър Юнайтед е доволен от своите футболисти до момента. “Впечатлен съм от професионалното отношение на състезателите и тяхното желание да се адаптират към начина ни на игра. За тях е важно да се фокусират върху самата среща и да си играят играта. Доволен съм от проведената подготовка. Физическата ни форма се подобри, но все още не сме на нужното ниво. Като цяло обаче всички са здрави и готови за старта”, каза още треньорът.
Междувременно за капитан на тима беше избран 24-годишният защитник Сандеш Джинган.
Утре (петък) от 16:30 часа Бластърс приемат шампиона Атлетико де Колката.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички