Шок! Осъдиха Робиньо на 9 години затвор

Шок! Осъдиха Робиньо на 9 години затвор

Бившата звезда на Реал Мадрид, Милан и Манчестър Сити - Робиньо, получи деветгодишна присъда от италианския съд. Новината гръмна днес, като нападателят може да обжалва на по-горна инстанция. Биньо е намерен за виновен по обвинение в сексуално насилие.

Футболистът е нарушил закона на 22 януари 2013 година, когато бе собственост на италианския гранд Милан. Случката е станала в нощен клуб в Милано, където бразилецът е злоупотребил с албанско момиче. Под ударите на закона са попаднали още четирима души, участвали в събитията във въпросната нощ.

В момента Робиньо се намира в Бразилия и се води играч на Атлетико Минейро, за който рита от началото на 2016 година. "Гадзета дело Спорт" отбелязва, че съдебният процес може да се проточи. Участникът на две световни първенства със "Селесао Бразилейра" първо ще обжалва пред следващата инстанция. Ако загуби, той трябва да бъде екстрадиран в Италия, където да излежи присъдата.

Припомняме, че през 2005 година Реал Мадрид плати 24 милиона евро на Сантос за Робиньо, който пристигна в Испания като голяма надежда и получи фланелката с №10, носена до този момент от Луиш Фиго. По онова време някои предричаха бляскаво бъдеще на бразилеца.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички