Ибра прекъсна головата серия

Ибра прекъсна головата серия

Шведската звезда на Лос Анжелис Галакси Златан Ибрахивомич спря головата си серия и тимът му прекъсна победната си серия в Мейджър Лийг Сокър. В мач от осмия кръг Минесота и ЛА Галакси завършиха 0:0. Така шведът, който има седем гола през тази кампания, не се разписа за първи път от четири мача, в които беше отбелязал шест попадения. 37-годишният таран не отбеляза, а отборът му прекъсна серията от пет поредни победи в шампионата. Капитанът на Ел Ей беше близо до поредния си гол, но пропусна след удар с глава през първата част.

Домакините от Минесота повече могат да съжаляват, тъй като имаха по-добрите възможности в двубоя. Отборът от Калифорния остана на второ място в Западната конференция. Воденият от Гийермо Скелото състав има актив от 19 точки, като изостава на три от градския съперник Лос Анжелис. Второто равенството на Минесота през сезона остави тима на шесто място с 11 точки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти