Ибра: Допуснахте най-голямата грешка - да сравнявате Карлос Вела с мен

Въпреки коментарите си преди мача за Карлос Вела, звездата на ЛА Галакси Златан Ибрахимович демонстрира уважение към голмайстора на градския съперник Лос Анджелис - Карлос Вела, след като спечели дуела между двамата по време на снощното дерби.

“Имам голям респект към Вела, той е добър играч. Но вие направихте една грешка. Сравнихте го с мен. Това беше най-голямата ви грешка. Не съм работил през цялата си кариера, за да дойда в МЛС и да бъда сравняван с Карлос Вела. Не сравняваш Ферарита с Фиати. Тази вечер доказах, че съм най-добрият играч в първенството”, заяви Ибрахимович след победата с 3:2 за тима му след негов хеттрик.

Преди въпросния мач се проведе следния диалог между шведа и журналист:

Репортер:

Казахте, че сте най-добрият играч в МЛС. Но Карлос Вела е с 19 гола и 12 асистенции. Все още ли се смятате за най-добрия?

Златан:

Да, с голяма преднина. На колко години е той?

Репортер:

На 29 е.

Златан:

Той е в разцвета на силите си, а играе в МЛС. Къде бях аз на 29 години?

Репортер:

В Европа.

Златан:

Именно, това е голяма разлика.

Бившата звезда на Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед обаче подплати думите си и с дела. В снощния мач той отбеляза хеттрик, и то след голове с глава, десния и левия крак. Междувременно, мексиканецът остана с два гола в двубоя, като единият беше от дузпа, а другият в последните секунди на добавеното време.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички