Легенда на Реал Мадрид: Не може да си най-добрият, ако си аржентинец без световна титла

Легенда на Реал Мадрид: Не може да си най-добрият, ако си аржентинец без световна титла

Легендарният ляв бек на Реал Мадрид Хосе Антонио Камачо не смята, че Лионел Меси заслужава да бъде определян като най-добрият футболист заради факта, че той все още няма спечелена световна титла със своята родина Аржентина.

“Той е много добър играч, но не може да си най-добрият в света, камо ли в историята, ако си аржентинец и не спечелиш световна титла. Има държави с по-малки традиции, където да не спечелиш световно първенство е по-малко значимо, но Аржентина са доминираща сила. Не, без световна титла, Меси не може да е най-добрият. Тя е най-доброто, към което можеш да се стремиш, а аржентинците винаги ще я искат”, заяви Камачо пред “Ел Мундо”.

Въпреки това, той призна, че се възхищава на нападателя. “Той може да реши даден мач във всеки един момент. Може да има абсолютен баланс между двата отбора, но той е Лионел Меси и е способен изведнъж да наруши това равновесие. Освен това той ще ме накара да изглеждам като добър треньор”, допълни бившият наставник на Реал Мадрид и националния отбор на Испания.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти