Габигол наказа Сантос с красив гол (видео)

Габигол наказа Сантос с красив гол (видео)

Бразилският нападател Габриел Барбоса продължава със страхотните си изяви във Фламенго. Нападателят на Интер отбеляза страхотен гол на "Маракана" при успеха с 1:0 над Сантос в дербито от 19-ия кръг на местната Серия "А". Преотстъпеният от миланския гранд голмайстор прехвърли майсторски вратаря Еверсон от около 20 метра в 44-ата минута и наказа бившия си тим. Това бе негов гол №16 от 15 мача в шампионата през този сезон. Футболистът има вече 30 гола в 40 официални мача през тази календарна година, като от Фла са готови да платят 18 милиона евро на "нерадзурите", за да откупят идола на феновете си.

През миналата година Габигол игра с екипа на Сантос, с който отбеляза 27 гола в 53 мача във всички турнири.

Успехът на Фламенго е шести пореден в първенството, а отборът остана едноличен лидер в класирането с актив от 42 точки. Шампионът Палмейрас има три по-малко, а поражението на Сантос остави тима от Сао Пауло с актив от 37 точки на трето място.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти