Отлична Аржентина разгроми Еквадор в контрола (видео)

Отлична Аржентина разгроми Еквадор в контрола (видео)

Отборът на Аржентина разби Еквадор с 6:1 в контролна среща, играна в испанския град Елче. В срещата не взе участие суперзвездата на "Албиселесте" Лионел Меси, който изтърпява наказание, наложено от ФИФА.

“Гаучосите” поведоха в резултата в 20-ата минута, когато Лукас Аларио с глава засече центриране от корнер. В 27-ата при удар на Маркос Акуня топката се отби в протегнатия крак на Джон Еспиноса, който по този начин я насочи в собствената си мрежа за 2:0. В 32-ата аржентинците вече водеха с 3:0, след като Леандро Паредес се разписа от дузпа, свирена за фаул на Дарио Аймар срещу Лаутаро Мартинес.

В 49-ата минута Анхел Мена със страхотно изпълнен пряк свободен удар намали изоставането на еквадорците. До края на мача обаче техният противник им вкара нови три гола. Първо, в 66-ата Херман Песея с глава прати топката в мрежата след центриране от фаул. В 82-ата резервата Николас Домингес добави името си сред голмайсторите с шут от границата на наказателното поле. Крайното 6:1 оформи Лукас Окампос в 86-ата, когато направи добавка след избит удар на влезлия от скамейката Матиас Варгас.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти