Два клуба от Англия в битка за Габигол

Два клуба от Англия в битка за Габигол

Два клуба от Англия порявяват сериозен интерес към нападателя на Фламенго Габигол, твърди fcinternews.it. Бразилецът, който е собственост на Интер, вдигна сериозно цената си с представянето си през изминалия сезон, в който отбеляза 31 гола в 38 мача и бе героят за своя тим на финала на Копа Либертадорс, като отбеляза и двете попадения за успеха с 2:1 над Ривър Плейт. Сега той е попаднал в полезрението на английските Кристъл Палас и Уест Хам, които ще побват да го вземат в редиците си.

Фламенго също иска да задържи Габриел Барбоса в състава си, като е предложил 22 милиона евро за правата на нападателя. От Интер обаче смятат, че в момента цената на играча е по-висока и са отхвърлили това предложение, като ще искат от бъдещия купувач поне 30 милиона евро.

В Интер се надяват да понапълнят касата от продажбата на 23-годшния талант, за да могат да подсилят състава си с толкова исканите от Антонио Конте попълнение в средата на терена. Точно това е причината да опитат да вземат максимално висока цена за бразилеца.

Според други информации интерес към Габигол има и от страна на германския Шалке 04. Няма да е изненада, ако скоро и други отбори се наредят на опашакта за подписа му.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички