Отборът на Чави продължи напред на Световното клубно след продължения

Отборът на Чави продължи напред на Световното клубно след продължения

Ал Сад спечели с 3:1 след продължения срещу Йенген Спорт в първия мач от Световното клубно първенство.

Катарският шампион, който е воден от бившия испански национал Чави, поведе в резултата в 26-ата минута чрез Багдад Бунеджа, разписал се след центриране. Няколко минути по-късно попадение на Акрам Афиф беше отменено след засада и консултация с видео асистент съдията.

Минута след почивката Антоан Роан изравни в полза на полупрофесионалния отбор от Нова Каледония. Още две попадения на Ал Сад бяха отменени след намесата на ВАР, а Афиф пропусна да донесе успеха за катарците в последните минути на редовното време. Абделкарим Хасан от фаул реализира втория гол във вратата на шампиона на зона Океания след точно 100 минути игра, а Педро Мигел оформи крайното 3:1 в 114-ата минута.

В следващия кръг на турнира Ал Сад ще се изправи срещу мексиканския Монтерей. Европейският клубен шампион Ливърпул и първенецът на Южна Америка - Фламенго, се включват в Световното клубно първенство на полуфиналите през следващата седмица.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти