Дос Сантос: Мразя скучния стил на Блейдс

Дос Сантос: Мразя скучния стил на Блейдс

Бившият шампион в тежка категория Жуниор дос Сантос се завръща в клетката. Той ще се бие в главната битка на събитието в Райли, до което остават броени часове. Негов опонент ще бъде Къртис Блейдс, който притежава доста неудобен стил и губи само от Франсис Нгану. Блейдс предпочита да сваля опонентите си на земята, където ги пречупва с граунд енд паунд, а това е нещо, което бразилецът мрази.

Жуниор се закани, че ще нокаутира Блейдс, който притежавал скучен стил. Двамата бойци вече минаха успешно кантара и сега дойде време за битка. "Cigano" сподели, че няма против да покаже уменията си на земя, но предпочита играта в стойка, за да търси нокаут.

"Не знаех, че Блейдс е трети в ранглистата, когато ми предложиха да се бия с него. Не знаех, че той няма загуба от друг, освен от Нгану. Знам, че той е корав опонент, който притежава много счучен стил и аз мразя този стил. Това прави предизвикателството по-голямо за мен.

Това ме прави много развълнуван и аз искам да го нокатуирам или да го събмитна. Може да имам добра възможност, за да покажа моите умения в бразилското джиу-джитсу. Няма да ме видите как търся събаряне, за да покажа уменията си. Аз предпочитам да ме свалят и тогава да им покажа. 

Ако ми позволите да избирам, то тогава аз предпочитам да разменям удари в стойка. Тренирам здраво във всички аспекти на битките. Няма неща, които да не мога да правя. Аз мога да се боря, да ритам, да играя на земя, но съм боксьор и обичам да нокаутирам хората. Винаги ще търся нокаут", заяви Дос Сантос.

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти