Мач от чилийското футболно първенство беше прекратен

Мач от чилийското футболно първенство беше прекратен

Дербито на Сантиаго от чилийското футболно първенство между Коло Коло и гостуващия Универсидад Католика беше прекратено 20-ина минута преди края заради инцидент, при който пострада играч на домакините.

Запалянковци започнаха да хвърлят фойерверки и бомбички на терена на стадион на "Давид Арейон", а нападателят Николас Бланди падна на тревата с ръце на ушите, след като самоделното взривно устройство експлоадира в краката му. В последствие Бланди напусна игрището, накуцвайки и залитайки, за да получи медицинска помощ, а главният арбитър Пиеро Маса събра останалите футболисти, прати ги в съблекалните и прекрати срещата при резултат 2:0 за Универсидад.

"Очевидно става въпрос за сериозен пропуск в сигурността. Ще се опитаме да идентифицираме виновните и се надяваме те повече никога да не стъпят на нашия стадион", коментира изпълнителният вицепрезидент на Коло Коло Харолд Мейн-Никълс.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти