Конте готви ротации в състава на Интер за гостуването в Разград

Конте готви ротации в състава на Интер за гостуването в Разград

Наставникът на Интер Антонио Конте ще направи няколко промени в състава си за мача с Лудогорец от 1/16-финалите на Лига Европа, съобщават италианските медии. Грандът от Милано има доста натоварен календар през този месец, в който отборът вече срещна Милан, Наполи и Лацио, а също така му предстои важен мач с шампиона Ювентус. Имайки предвид битката за титлата в Италия, не е изключено Конте да остави някои от титулярите си на пейката.

На вратата се очаква да започне Даниеле Падели, който е подложен на доста критики заради представянето си в последните три мача, в които трябваше да замести контузения Самир Ханданович. Пред него ще действат Алесандро Бастони, Андреа Ранокиа и Данило Д’Амброзио. В халфовата линия от първата минута ще започне Кристиан Ериксен, подпомаган от Борха Валеро и Матиас Весино. По фланговете се очаква да действат Кристиано Бираги и Виктор Моузес.

Атаката ще водят Лаутаро Мартинес и Алексис Санчес, като се очаква Ромелу Лукаку да получи почивка. Контузени в състава на Конте са Себастиано Еспозито, Стефано Сенси и Роберто Галярдини.

Срещата в Разград от 1/16-финалите в Лига Европа между Лудогорец и Интер е в четвъртък (20 февруари) от 19:55 ч.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти