Кулма: Искам да зарадваме феновете с титлата

Кулма: Искам да зарадваме феновете с титлата

Колумбийският нападател на ЦСКА-София Густаво Кулма благодари на феновете, които избраха неговото попадение срещу Лудогорец в Разград за "Гол на сезона". Голмайсторът заяви, че е щастлив, че вече е в лагера на тима в Австрия. Кулма обеща много попадения и асистенции през сезона.

"Доволен съм, че отново съм отбора. Радвам се, че феновете избраха моя гол срещу Лудогорец за най-красив. Тренирам с всички сили. Готов съм тази година да вкарам много голове и да давам асистенции. Имах проблеми да уреждам в Колумбия и затова закъснях. Тук вече тренирам от четири дни и смятам, че до стартът на сезона ще съм в оптимална форма", коментира Кулма.

"Отборът се подготвя добре. Имаме добри резултати в контролите. Тази година трябва да вземем титлата и да я дадем на феновете. Знаем, че ЦСКА винаги търси максимума и второто място не ни удовлетворява", заяви още голмайсторът на "червените" пред официалния сайт на клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти