Недялков: През новия сезон ще покажем на какво сме способни

Недялков: През новия сезон ще покажем на какво сме способни

Защитникът на ЦСКА-София Антон Недялков остана доволен от подготовката на отбора през лятото. Той заяви пред cska.bg, че очаква през новия сезон тимът да покаже на какво е способен и да вдигне титлата. “Червените” надиграха Берое в последната си контрола с 1:0 и така завършиха със 7 победи от 7 мача през лятото.

“Доста добър мач стана, с изключение, че сме малко изморени и не можахме да покажем това, на което сме способни. Имахме тежък лагер с добри тренировки и това е нормално. Берое е добър отбор, мисля, че са се подготвили по най-добрия начин. Опитваха се да играят, но мисля, че през новия сезон ще покажем на какво сме способни”, заяви Недялков.

“Готов съм за нови подвизи, иначе защо съм в ЦСКА. Подготвен съм по най-добрия начин, тренирам по най-добрия начин и се надявам да покажа по-добро ниво, по-добра игра и да спечелим шампионската титла”, допълни бранителят.

“Подготовката бе тежка и ползотворна. Благодаря на феновете. Много добри и готини хора. Колкото повече идват, толкова по-добре. Надявам се да показваме добра игра и да ги правим щастливи. Новите са в процес на адаптиране, но до месец всичко ще е добре и ще играят както трябва”, завърши играчът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти