Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Чорбаджийски: Съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец (видео)

Чорбаджийски: Съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец (видео)

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски говори зa cska.bg след двубоя с Лудогорец, загубен с 0:1. Защитникът е на мнение, че съдията Ивайло Стоянов е повлиял на крайния изход на сблъсъка от втория кръг на Първа лига.

Чорбаджийски призна, че реферът се е държал на моменти арогантно, а картоните, които е показал на “червените” през първото полувреме, са променили коренно представянето на тима. "Никога не съм го правил, но сега мога да заявя смело, че съдийството ни изяде главата. Казвам го най-отговорно и заставам зад думите си", коментира националът.

"Ужасно много се накъсваше играта. Съдията не даваше да докосваме футболистите на Лудогорец. Нашари ни още първото полувреме. Беше ясно, че ще изгони някой. На едните футболисти даваше обяснение, на другите не даваше. Ние му искаме обяснение, той ни казва да се разкараме. Нито говори човешки с нас, нито нищо.. грозна история", оплака се още Чорбаджийски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти