Героят на “червените” каза каква е основната разлика между ЦСКА-София и Левски

Героят на “червените” каза каква е основната разлика между ЦСКА-София и Левски

Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригез, който вкара и двете попадения за своя отбор за 2:2 срещу Левски, е сигурен, че всички фаворити за титлата ще губят точки.

“Страхотна атмосфера! Само липсваше победата. Трябваше да наградим нашите фенове с успех. Знаем какво трябва да направим. Вкарахме бързи два гола, но не успяхме да задържим до края”, започна Тиаго, след което обясни как вкара първия гол от воле в мрежата на сините и каква е основната разлика в играта на двата отбора.
Левски - ЦСКА-София
“Видях, че има рикошет и пред мен имаше една цел - да вкарам гол. Треньорът ни каза какво трябва да подобрим и правим, но Левски влезе по-добре през второто полувреме и изравни. Сега трябва да вдигнем главите и да продължим напред.

Разликата между нас и тях е, че ние сме по-агресивни, а те - по-търпеливи. Публиката да продължи да ни подкрепя, защото на 100% ще им носим още радост”, обеща халфът, който допълни:
Левски - ЦСКА-София
“Трябва да обръщаме внимание на нашата игра. Има още мачове - Лудогорец ще губи точки и ние ще губим оточки. Важното е да си оправим играта.” 

КЛАСИРАНЕ НА ПЪРВА ЛИГА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЦСКА-СОФИЯ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички