Агентът на Меркадо пристига за преговори

Агентът на Меркадо пристига за преговори

Агентът на крилото на ЦСКА-София Кевин Меркадо е очакван в София в следващите дни. Той ще преговаря по условията за евентуалното задържане на еквадореца в отбора. Меркадо е под наем до края на календарната година от испанския Гранада. Фланговият футболист изяви преди време желание да остане на “Армията” и през 2018-а.

Меркадо оабче още не е убедил с изявите си, че заслужава доверие и през следващата година и оставането му не може да се счита за сигурно. Той е непостоянен в представянето си, а освен това ефективността му не е висока.

Показателно е, че той не игра във вечното дерби, като остана на пейката. А в предишния кръг при 0:0 с Пирин (Благоевград) еквадорецът се появи в 67-ата минута на мястото на Густаво Кулма, но не допринесе за раздвижването на “червената” атака. Откакто е на “Армията” от началото на тази година, Меркадо е бил титуляр в само 10 шампионатни мача, а в елита има общо 23.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти