Двойни натоварвания за Каранга, бразилецът ще тренира извънредно и без почивка (видео)

Двойни натоварвания за Каранга, бразилецът ще тренира извънредно и без почивка (видео)

След като се присъедини към лагера на ЦСКА-София в Сандански, голмайсторът Фернандо Каранга е подложен на двойни натоварвания спрямо своите съотборници, твърди официалният сайт на червените.

Той тренира наравно с останалите футболисти по време на двете занимания днес. След първата тренировка бразилецът продължи да прави обиколки на стадиона, а веднага след края на второто занимание нападателят се премести във фитнеса заедно с помощник кондиционния треньор Кирил Динчев.

Въпреки тежките натоварвания, Фернандо Каранга е в отлично настроение и с голямо желание да тренира. Той предизвика еуфория сред феновете, които изгледаха на живо заниманията на тима и не отказа снимка и автограф на никого. 

Утрешният ден ще бъде почивен за почти всички играчи. Тренировка ще има само за тримата вратари - Георги Китанов, Витаутас Черниаускас и Слави Петров, както и за Фернандо Каранга, който няма да има почивен ден до отпътуването на отбора за Испания.

снимки: cska.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти