Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4 /Почивка/

ЦСКА-София тренира в оскъден състав

ЦСКА-София тренира в оскъден състав

Само четирима футболисти от състава на ЦСКА-София тренираха по-рано днес в Сандански. Денят е почивен за повечето играчи от селекцията на Стамен Белчев, но Фернандо Каранга, Александър Барт, Тиаго Родригес и Андре Филипе Алвес Монтейро се включиха в заниманието на градския стадион.

Каранга наваксва изоставането си, след като се присъедини със закъснение към отбора. Барт прекара изминалите два дни във фитнеса, но се завърна на игрището. Родригес пък пътува по спешност до Португалия и пропусна заниманията във вторник и сряда, заради което тренира в почивния за останалите ден, докат Монтейро все още навлиза в оптимална спортна форма след проблемите със сериозна контузия.

Утре тимът ще има две тренировки, а в събота ще изиграе първата си контрола. Съперник ще бъде Вихрен (Сандански), a двубоят ще започне в 13:00 часа, съобщава още официалният сайт на "червените".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти