Лое пропуска мача с Вихрен, Тиаго и Барт са под въпрос

Лое пропуска мача с Вихрен, Тиаго и Барт са под въпрос

Почти всички играчи на ЦСКА-София получиха почивен ден вчера. Занимания водиха 4-ма - закъснелият голмайстор Каранга, леко контузените Тиаго и Барт, както и Андре Монтейро-Укра. Той ще премине тестове след завръщането в София и тогава ще се прецени дали да подпише договор. Португалското крило не се включва във всички упражнения. Халфът Раул Лое пък пропусна тренировките, тъй като е с травма в прасеца. Тя няма да позволи на камерунеца да се включи в контролата с Вихрен утре.
 Витоша(Бистрица) - ЦСКА-София
Под въпрос са Тиаго и Барт, като треньорите по-скоро няма да рискуват с тяхното здраве и шансовете да се появят в първия спаринг за годината не са големи. Укра няма да играе. Каранга, Барт, Укра и Тиаго имаха две занимания вчера. В първото те проведоха редица физически упражнения и интересни игри с топка. В следобедните часове пък тримата се потяха във фитнеса. Особено големи са натоварванията за Каранга, който има да наваксва изоставането си.

Бразилецът започна с 9 дни по-късно занимания, като пропусна общо 14 тренировки на отбора. Така освен редовните две сесии с тима той прави и допълнителни кондиционни упражнения. Каранга също така няма да има почивен ден до заминаването за лагера в Испания на 23-ти. За останалите футболисти 21 и 22 януари ще са свободни.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти