Бодуров: Готвим се за Ирак! Каранга ще го изкъртят в Англия

Бодуров: Готвим се за Ирак! Каранга ще го изкъртят в Англия

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров за пореден път демонстрира ексцентричния си характер, като сподели, че ако Фернандо Каранга играе в Англия, "направо ще го изкъртят". Националът определи и вече бившия лидер на "червените" Антон Недялков, който премина в американския Далас, за най-добрия играч в селекцията на Стамен Белчев.

"Лагерът в Сандански е доста тежък, но това е за наше добро, за да ни е по-леко в първенството. Направо се готвим за Ирак, за войници... По принцип с топка е по-добре, по-тежки от психическа гледна са упражненията без топка, но треньорите се опитват да ни разнообразяват", заяви Бодуров пред колегите от "Livesport".
Фернандо Каранга кацна на летище София@@@"Когато отидох в Чемпиъншип, се чудех как е възможно крило, което тежи 90 килограма, да тича толкова бързо. Примерно Каранга, ако играе там, направо ще го изкъртят. Там се играе силов, директен футбол", откровен бе защитникът, след което добави: "За мен Антон Недялков беше най-добрият футболист в ЦСКА, дано не се усети липсата му."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти