Юноша на ЦСКА-София: Готов съм да сграбча шанса си (видео)

Юноша на ЦСКА-София: Готов съм да сграбча шанса си (видео)

Юношата на ЦСКА-София Радослав Живков, който кара подготовка за втори път с мъжкия състав, сподели пред клубния сайт cska.bg, че всички в тима помагат на младите състезатели, опитват се да ги приобщят максимално бързо към колектива и ги предразполагат да се чувстват добре.

Централният нападател заяви, че разликата между юношите старша възраст и мъжкия отбор е огромна най-вече в темпото на игра.

"Разликата е огромна, особено в темпото на игра. Личи си, че новите са класни футболисти. Мечтая да направя дебют за първия отбор и да се наложа, както и да спечелим всички възможни трофеи", каза Радослав Живков.

Живков разкри, че вече се чувства по-добре на терена и натрупаният опит му дава самочувствие да влиза по-здраво в единоборствата.

18-годишният футболист сподели, че мечтае да дебютира в мач на първия отбор и е готов да сграбчи шанса си, когато го получи.

"Всеки млад играч мечтае да получи шанс и да го използва. Фернандо Каранга е най-добрият нападател в момента в България. Има много какво да науча от него", каза Живков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти