На "Армията" обмислят да си върнат Меркадо

На "Армията" обмислят да си върнат Меркадо

Еквадорското крило Кевин Меркадо може отново да облече екипа на ЦСКА-София, макар че напусна "Армията" само преди месец. Това ще се случи при положение, че резултатите от тестовете на португалеца Укра не са задоволителни. Бившият футболист на Порто е с безспорни качества, които се нравят на Стамен Белчев, но физическото му състояние е притеснително. Той е скъсал кръстни връзки през април миналата година и не е играл футбол близо 10 месеца. 

Ясно е, че Укра ще е готов за игра след 3 или 4 седмици и няма да вземе участие в днешната контрола с Вихрен (Сандански). И за да са уверени, че 29-годишният футболист е здрав, то той ще премине множество медицински тестове. Ако се окаже, че резултатите от тях са лоши, то от ЦСКА-София ще направят опит да си върнат Меркадо. Той е собственост на Гранада, но не попада в плановете на испанците.

Еквадорецът бе пред трансфер в Барселона Гуаякил, но сделката пропадна и сега реално палачът на Лудогорец от мача в Разград няма отбор, в който да играе. Всичко обаче е условно, тъй като нещата зависят от физическата форма на Укра и резултатите от медицинските тестове.

"Меридиан Мач"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти