ЦСКА-София потегли към Испания, започва с контролите от утре

ЦСКА-София потегли към Испания, започва с контролите от утре

ЦСКА-София замина днес рано сутринта за втория си подготвителен лагер, който ще се проведе в Испания. Там червените ще изиграят четири контроли. Първата е още утре и ще е срещу китайския Дзянсу Сунин, който е воден от италианската легенда Фабио Капело. Двубоят започва в 17:00 часа. Дзянсу Сунин завърши на 12-о място в последния шампионат на Китай.

На 27 януари футболистите на Стамен Белчев ще се изправят срещу украинския гранд Динамо (Киев). Двубоят ще започне в 13:00 часа. 

Третият мач на тима е на 31 януари (сряда) срещу шампиона на Русия Спартак (Москва), в който играе футболист №1 на България за последните 3 години Ивелин Попов. Двубоят е насрочен за 18:30 часа.

Последната проверка на ЦСКА-София в Испания е с друг китайски отбор - Тянжин Теда. Мачът е на 2 февруари, а часът ще бъде уточнен допълнително. Тянжин Теда завърши на 13-о място в изминалия шампионат. Начело на тима е немската легенда Ули Щилике.

Групата за лагера: Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров, Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон Телес, Никола Борисов, Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Жан Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг, Божидар Чуканов и Фернандо Каранга.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти