ЦСКА-София плаща за емблемата със земи?

ЦСКА-София плаща за емблемата със земи?

Шефовете на ЦСКА-София обмислят вариант да платят със земи емблемата на автентичния клуб, твърди “Меридиан мач”. На 30 май 2017 година шефът на “Ред енимълс” Иван Велчев - Кюстендилеца спечели търга за 8 милиона лева. Парите обаче не са платени и до днес, като бяха използвани най-различни ходове това да се избегне. От клуба проучват възможността плащането да стане със земи, макар този начин да предизвиква сериозни дискусии и да буди съмнения в обективността на сделката.

Гриша Ганчев е решил да действа в тази насока с надеждата, че с придобиването на емблемата УЕФА ще разреши на клуба да играе в евротурнирите.

През последните години името на ЦСКА често бе забърквано в сделки с имоти. Преди време бившите собственици Димитър Борисов и Иво Иванов гарантираха дълговете на клуба с два парцела в Карадере. Скандал се разрази и с кредитори на клуба с имоти около язовир “Искър”, докато начело на “Армейците” бе Сашо Томов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти