Пената за наказанието на Каранга: Какво толкова е станало, преди години един си свали гащите

Пената за наказанието на Каранга: Какво толкова е станало, преди години един си свали гащите
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира горещата тема с наказанието на нападателя на ЦСКА-София Фернандо Каранга.

"Има си правила и наредби, по които наказват, но има много примери от цял свят и за други радости, подобни на тази на Каранга. В крайна сметка какво толкова е станало? Преди години един роден играч си свали гащите пред публиката, да не казвам име сега, всеки си го спомня този случай.

А един друг се държеше за някои части от тялото, намиращи се точно под кръста, като правеше това пред публиката на съперника...Просто Каранга си изразява радостта по този начин. Това са емоции след гола. По същия начин и защитниците имат реакция - като пуснат гол си затварят очите.

А вратарят си бие главата в гредата. Така че не е само Каранга. Да не говорим, че избликът на радост е голям, когато вкараш на големия си съперник. Разбирам го Каранга. Не можем да го променим, това му е харизмата. С цялостното си поведение на терена той оказва невероятно влияние на всички в отбора, повежда ги и ги мотивира. Ще липсва срещу Ботев. Сега и с този сняг футболистите ще трябва да се правят на волейболисти и баскетболисти и да тренират в зала", казва Пената пред "Тема Спорт".

Легендата коментира и предстоящата контрола с Босна. Пената изразява недоумение защо мачът е в Разград.

"Успех на Хубчев и отбора. Пешо ги разбира нещата, минал е през всички точки като състезател и треньор", завършва Димитър Пенев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти