Интересно: любимецът на "бултрасите" се срещна с фенклуба на ЦСКА в Разград (снимки)

Интересно: любимецът на "бултрасите" се срещна с фенклуба на ЦСКА в Разград (снимки)

Фенклубът на ЦСКА в Разград – "Red Legion", организира среща с играчите на ЦСКА-София в националния отбор. На нея присъстваха четиримата представители на "червените" в селекцията на Петър Хубчев – Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев и Кирил Десподов, като привържениците публикуваха в социалната мрежа десетина групови снимки с играчите.

От фенклуба на ЦСКА бяха поканили и още трима футболисти. Двама от тях са бивши футболисти на “армейците” – крилото Спас Делев и вътрешният халф Ивайло Чочев. Третият обаче бе изненадващо име – звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Офанзивният халф е откликнал на поканата от страна на “армейските” фенове и се снима с част от тях.

Те дори го навиваха в бъдеще да подсили ЦСКА-София, твърди “Тема спорт”. Неделев често е казвал обаче, че в България би играл само за Ботев, но присъствието му на срещата с фенове на “червените” бе любопитно събитие. Интересно е да се отбележи също, че Неделев е отказвал няколко пъти на вечния съперник на ЦСКА - Левски.

Офанзивният халф беше искан на “Герена” в началото на 2017-а, а след това и през лятото, но и в двата случая отряза мераците на 26-кратния шампион на България. Бившият футболист на Майнц 05 получава предложение от Левски и като юноша, още преди да подпише професионален договор с “жълто-черните”, но тогава също отказва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти