Стоилов: Респект към нашите играчи, съдията е виновен, няма какво повече да се оправдаваме

Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов обяви след равенството (2:2) срещу Левски, че съдиите са единствената причина червените да не спечелят срещата. Стоилов не пропусна да похвали доведените от него футболисти за доброто им представяне.

"Нека свършат и те и ще видим дали е свършило първенството, или не. Имаше много ситуации, които за мен породиха. . . Днес съдийството беше основният фактор Левски да се добере до равенство. На Яблонски му спестиха три пъти втори жълт картон, а на Буш ситуацията беше идентична като тази в Разград. Даже няма и фаул на Жеферсон. Явно просто се прави всичко възможно да се реши първенството рано-рано.

Не обвинявам нашите футболисти. Респект към тях. Срещу нас са много фактори, не само футболни. Не е случайно. За кой път се случват тези неща? Г-н Ганчев вчера го каза много правилно. Няма какво повече да се оправдаваме. Гледаме напред и чакаме мача срещу Стара Загора.

Защо Лудогорец да не е замесен в този мач?! Лудогорец и Левски са едно цяло, те са с един спонсор. Играем всеки мач за победа. Това е ДНК-то на ЦСКА. Следващата сряда излизаме, за да победим с повече от три гола", каза Стоилов след срещата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти