Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Димитър Пенев пита: Нов театър ли да откриваме към края на първенството? (видео)

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира равенството (2:2) срещу Левски.

“И повече можем да приказваме, но мисля, че трябва да изчакаме следващия мач, когато е за Купата. Имаше грешки от наша страна, особено в защита, но не е нормално от страна на съдиите толкова явни нарушения и да бъде справедливо наказанието и за ЦСКА. Когато играеш в защита, те са винаги под напрежение. При тези ситуации всеки момент идват картоните. Ако върнем миналото ЦСКА-Лудогорец и само погледнем тази картина как беше, а тук беше съвсем… Нов театър ли да откриваме към края на първенството?

От друга страна се направиха грешки в защита. Много по-семпло може да се играе. При резултат и 2:0 и 2:1 имаше грешки в защита. Не се използва възможността докрай на нашия централен нападател. В един момент го оставяха самичък. Но така е във футбола. Когато и странично се помага от страна на допълнителните съдии, това се получава. Жалко е, че разваляме дербитата на този етап”, коментира Пенев, след което допълни, че първенството е приключило.

“Първенството е приключило. Ако тази вечер Лудогорец има резултата, първенството приключва.”

“Има ли тенденция? Не говорим за тази политика. Откъде излизате? От гърба ли ми излизате”, попита Пенев журналистите, които му зададоха въпрос дали вижда нещо тенденциозно в съдийството.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти