Манолев: Това беше най-добрата публика в България

Националът на ЦСКА-София Станислав Манолев съжалява, че тимът му не успя да победи Лудогорец пред 25 000 зрители на стадион "Васил Левски". Двубоят завърши 0:0, а през второто полувреме "червените" удариха греда.
"Не беше тежко да излезем, това беше най-добрата публика в България и е чест да играем за нея, но за жалост не успяхме да я зарадваме с победа. Не може да се каже, че играхме без настроение, просто трябваше да вкараме гол при нашите положения. Всеки треньор работи по различен начин, нямахме трудности към указанията на Христо Янев. Имаме нов треньор и той е мотиватор. От него зависи да ни предразположи за следващите мачове, но играем за ЦСКА и не трябва да става дума за мотивация. Стоичков ни поздрави с юбилея и ни пожела успех. ЦСКА е най-големият отбор в България. Имат купи, история, фенове, няма какво повече да се каже.", заяви Манолев.

снимка: Булфото

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички