Люпко Петрович препоръча сърбин с цветист език за ЦСКА-София

Люпко Петрович препоръча сърбин с цветист език за ЦСКА-София

40-годишният сърбин Ненад Лалатович е поредното име, което се спряга за нов треньор на ЦСКА-София. Специалистът е бил препоръчан на ръководството на столичани лично от легендарния Люпко Петрович, който за последно води у нас Левски преди да си тръгне в посока Виетнам.

Според информация на "Тема Спорт" Лалатович е имал среща с шефовете на "Армията" през миналата седмица. За последно той е водил сръбския Чукарички, но на 16 май е разтрогнал договора си. Интерес към него има и от страна на Раднички Ниш.

На този етап Лалатович е най-актуалното име, което се спряга за треньор на "червените", а развръзката наближава. Сърбинът е известен като много емоционален треньор и пълна противоположност на Стамен Белчев като характер, като си служи с доста цветист език и често е бил порицаван за това в родината си.

Той стартира кариерата си през 2011 година и като треньор има 270 мача. През юли 2014 година поема останалия без евролиценз тим на актуалния шампион на Сърбия Цървена звезда, но губи титлата с изоставане от 7 точки зад Партизан. През миналото лято е бил и национален селекционер на Сърбия до 21 години на европейското първенство, но отборът печели само точка в група с Испания, Португалия и Македония.

Любопитен факт около Лалатович е, че през 2006 година е бил предложен на Левски на поста централен защитник, но не е привлечен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти