Феновете на ЦСКА с изложба на ултра артикули

Феновете на ЦСКА с изложба на ултра артикули
След като изложбата "Червеният път" предизвика огромен интерес сред феновете по време на честванията за 70-годишния юбилей на ЦСКА, привържениците организираха още една изложба, този път посветена на Северната трибуна.

Вчера на "Армията" започна фен турнирът в памет на Младен Алексиев - Чика Дени, а до 20:00 часа днес във ВИП залата на стадиона привържениците ще могат да посетят и първата по рода си в България "ултра изложба" - "Addicted to CSKA".

"Като продължение на презентираната на юбилея от нас изложба във ВИП залата на Армията "Червения път", на 16.06 ще имате уникалния шанс да посетите отново на същото място първата по рода си в България "ултра изложба" - "Addicted to CSKA"! Какво може да видите там ли? Когато казваме, че именно ние определяме и диктуваме правилата на родната сцена през годините, ние не просто го вярваме. НО И ГО ДОКАЗВАМЕ! Многообразна гама от ултра артикули от самото начало до наши дни, атрибути, фенски "аксесоари" - живата история на легендарната Северна трибуна само сега, събрана в уникалната ни изложба. Не я пропускайте за нищо на света!", написаха от Фен клуб "Сектор Г" в официалната си страница във "Фейсбук".
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички