ЦСКА-София пожела голмайстора на Берое

ЦСКА-София пожела голмайстора на Берое

ЦСКА-София има желание да привлече в състава си голмайстора на Берое Педро Еуженио, съобщава “Блиц”. Португалецът изигра много силен сезон с екипа на заралии. Той отбеляза 16 гола в Първа лига и сега това може да му уреди трансфер на “Българска армия”.

27-годишният Еуженио е отказал да подпише нов договор с Берое и има желание да напусне клуба. Настоящият му контракт е за още един сезон, като желанието на старозагорци е да го обвържат за още 12 месеца. Това обаче е малко вероятно да се случи и от ЦСКА-София ще опитат да се възползват от създалата се ситуация и да го вземат в редиците си.

Ако Педро пристигне на “Армията”, той ще е четвъртото ново попълнение на ЦСКА-София през лятото. “Червените” вече се подсилиха със защитника Стивън Перейра, вратаря Данте Стипица и халфа Жанио Бикел Фигейредо да Силва.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички