Пената отлита за жребия на ЦСКА-София в Лига Европа

Пената отлита за жребия на ЦСКА-София в Лига Европа

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев ще пътува до Швейцария за жребия за Лига Европа. Легендарният бивш футболист и треньор заминава за Нион утре, а тегленето на двойките за първите два квалификационни кръга ще се проведе в сряда от 14 часа. Заедно с Пенев ще пътува и друт представител на клуба. ЦСКА-София ще бъде поставен в първия кръг, а от втория потенциално може да се изправи срещу много силни съперници от ранга на Севиля, Аталанта и РБ Лайпциг.

“Тази година се надявам да няма драми. Поне засега всичко е наред. Знаете, че имам лека ръка, дано и този път да ни донесе късмет добър жребий”, пожела си Пената пред “Тема Спорт”.
Преди година той отново пътува до Швейцария, но до теглене на жребий за ЦСКА-София не се стигна, тъй като отборът беше изваден от турнира и вместо тях игра Дунав Русе. Пенев ще изгледа днешната контрола от 17 часа срещу Етър, след което ще си подготви багажа за Швейцария. Първите мачове от Лига Европа са на 12 и 19 юли. След реванша старита първенството у нас, като в първия кръг ЦСКА-София е домакин на Локомотив Пловдив.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти