Белгийци привличат спряган за "червените"

Белгийци привличат спряган за "червените"

ЦСКА-София окончателно се разминава с белгиеца Адриен Бонджовани. 18-годишният талант на Монако ще бъде преотстъпен в клуба от родината си Серкъл Брюж. Този тим е сателитен на монегаските, а освен Бонджовани ще вземе още двама млади белгийци под наем - Франческо Антонучи и Елиот Матасо.

За Бонджовани се появиха информации, че е пътувал до София и дори е изгледал срещата с Рига от трибуните на "Българска армия". Впоследствие стана ясно, че ЦСКА-София се разминава с Адриен и едва ли ще успее да го привлече. Родният клуб проявява интерес към друг талант от академията на Монако, но на този етап няма развитие около него.

В застой изглежда ситуацията и около друг желан от червените" футболист - нападателя на Антверпен Уилям Овусу. В края на миналата седмица той е играл в контрола за белгийците срещу ПАОК (3:1) и е вкарал един от головете. Антверпен му е поставил цена 1 млн. евро.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти