Ел Маестро: Не е изненада, че загубихме от най-добрия отбор в България

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро обясни, че не е изненадан от поражението с 0:1 от Лудогорец в дербито от 5-ия кръг на Първа лига. Специалистът обяви, че тимът му е разочарован, след като прекъсна победната си серия и слезе от първото място, но все пак продължава да има преднина от две точки пред шампионите.

"Къде загубихме? На терена. Загубихме с 0:1 от най-добрия отбор в България, бяхме гости, за вас може да е изненада, но за мен не е чак толкова голяма. Имахме големи надежди за този двубой, като сме разочаровани, но все пак отстъпихме от шампионите, а също така на техния стадион. Животът продължава. Това е една стъпка назад към действителността. Все пак продължавам да мисля, че две точки отгоре е по-добре, от две точки назад.("червените" има актив от 12 точки, докато "орлите" вече имат 10). Феновете искат победи срещу Лудогорец и Левски, което е напълно нормално, сега загубихме трите точки. Другата седмица обаче имаме шанс да си ги върнем. Разликата между двата тима? Един гол беше разликата днес между нас и Лудогорец. Сцените след мача? Не ни показаха червени картони, което е добре. Обикновено, за да се стигне до такива неща, вината е на двата отбора, но важното е, че нямаше нищо сериозно", сподели Ел Маестро.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти