Жеферсон подновява тренировки с ЦСКА-София

Жеферсон подновява тренировки с ЦСКА-София

Снощи защитникът на ЦСКА-София Жеферсон се прибра в България. Бразилецът бе в родината си, където се лекуваше от травма. Левият бек се контузи на последната тренировка преди двубоя с ФК Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

24-годишният бранител имаше проблеми с коляното. Той ще започне леки тренировки с отбора, но не се очаква скоро да се завърне в игра. Най-вероятно това ще се случи в началото на месец ноември. От "Армията" няма да прибързват с пускането му на терена.

Жеферсон започна кампанията като твърд титуляр. Той изигра 3 пълни мача в Първа лига, както и 4 срещи в Лига Европа срещу Рига и Адмира Вакер. В отсъствието му шанс за изява получи Ангел Лясков 20-годишният футболист сграбчи птичето, кацнало на рамото му, и направи редица силни мачове. Те го отведоха и до националния отбор, за който дебютира при 2:1 над Словения в Лигата на нациите.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти