Енрике и Секулич в черния списък на “Армията”

Енрике и Секулич в черния списък на “Армията”

Двама от футболистите на ЦСКА-София вече са в черния списък и клубът ще опита да ги продаде по време на зимната пауза. Въпросните играчи са Рафаел Енрике и Борис Секулич. Давмата попадат сред ненужните по различни причини. Бразилецът, който игра силно през миналия сезон, е тотално зачеркнат през този заради квотата на футболисти извън ЕС. Към днешна дата треньорът Нестор Ел Маестро залага на други трима чужденци - Мауридес, Жеферсон и Али Соу. Така за Енрике не остава място и той реално само взима заплата, без да играе. Същото важи и за Евандро, но той е по-вероятно да остане до края на сезона. От ръководството на “Армията” разкриха, че се опитват да извадят български паспорт на някой от бразилците, което може да се окаже единственото спасително решение за Енрике.

Ситуацията с Борис Секулич е друга. Защитникът, който има мачове за националния отбор на Словакия, започна добре сезона и бе твърд титуляр до дербито с Левски, загубено с 0:1. След срещата обаче феновете го нарочиха за един от най-големите виновници за загубата, а това го прати в списъка на ненужните.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички