Тиаго се прибира без нов договор

Тиаго се прибира без нов договор

Офанзивният халф на ЦСКА-София Тиаго все още не е подновил договора си с клуба. Според запознати, той има разминавания и ще се прибере в родината Португалия без нов контракт. Настоящият му изтича през лятото и ако не го удължи, ще може да подпише предварителен договор с друг клуб от 1 януари.

26-годишният футболист направи силен минал сезон, но през настоящия формата му тръгна надолу. Португалецът не може да е сигурен за статута си на титуляр напролет.

С изтичащ договор е и титулярният вратар Витаутас Черниаускас, но ЦСКА-София иска да го поднови. “Червените” търсят и друг страж, като са отправили запитване за цената на Вилям Ескелинен от Сундсвал (22 г.). Скандинавците са поискали около 500 000 евро за вратаря. Георги Китанов пък почти сигурно ще остане в Черно море и напролет, предвид че клубът от Варна разтрогна с Благой Макенджиев.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти