Легия стопира трансфера на искания от ЦСКА-София нападател

Легия стопира трансфера на искания от ЦСКА-София нападател

Нападателят на Легия (Варшава) - Карлитос, няма да акостира в ЦСКА-София през зимния трансферен прозорец. Това стана ясно от изявление на спортния директор на поляците Радослав Кучарски.

“Бяха получени оферти за Ярослав Низгоди, Себастиан Шимански и Карлитос. Наскоро дойде добро предложение за Карлитос и от Ню Йорк, но той е важна част от нашия отбор и през този прозорец не се интересуваме от негова продажба. Вярвам, че той ще помогне да спечелим четвърта поредна титла на Полша”, каза Кучарски.

Както е известно, сериозен интерес към Карлитос има от ЦСКА-София, но преди няколко дни в битката за подписа на 28-годишния нападател се включи и Ню Йорк Сити. Кучарски обаче охлади мераците и на двата клуба, които ще имат възможност да преговарят за негов трансфер евентуално през лятото.

Карлитос стана голмайстор на Екстракласата през сезон 2017/2018, когато бележи 24 гола за Висла (Краков). През следващия сезон преминава за 800 000 евро в Легия, където за 29 мача се разписва 8 пъти, но към този момент е със статут на резерва в тима от Варшава.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти