Димитър Пенев: Съдията накъса мача

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев, който е и съветник на треньора Добромир Митов, заяви, че реферът Георги Кабаков доста е накъсал играта в дербито с Лудогорец на стадион "Българска армия". Двубоят завърши 0:0, "червените" изпуснаха дузпа, а с това и шанса да се изравнят на върха с "орлите", които трябва да сбъркат два пъти, за да не спечелят титлата за осми пореден път.

"Гледах 90 минути мача, но трябва да намесим и съдиите, заради това накъсване на играта. Все пак двата водещи отбора играят и трябваше да ги пусне да играят повече футбол.

Знаете, че когато се изпусне важна дузпа, мисленото на играчите става съвсем друго. Така дадоха шанс на Лудогорец да се успокоят и да направят няколко опасни атаки. Това е футболът, такива мачове сме ги гледали. Дай Боже, играта и на двата тима ще се подобрява, за да стават по-добри мачове. Няма да правя разбор. Вие правите разбор, аз няма да правя, ще го правят треньорите. Дали ЦСКА е загубил шансове за титлата? Няма да ви дам отговор на вас", завърши в свой стил Пенев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти