Шеф бил готов да докара на "Армията" бивша звезда на Ювентус

Шеф бил готов да докара на "Армията" бивша звезда на Ювентус

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета направи любопитно изказване пред "Месаджеро Венето". Бившият шеф в Удинезе беше помолен да каже няколко думи по адрес на наставника на фриуланите Игор Тудор. В отговор Джарета сподели, че би искал да го докара на стадион "Българска армия", но клубът от Удине не смята да се разделя с хърватската легенда.

"Тудор ми хареса. Той е мъж, който не бяга от отговорност, прям е, не се крие. Ако от Удинезе не бяха потвърдили доверието си към него, щях да искам да го заведа в България. Следях Серия "А" отвън и страдах за Удинезе, защото връзката ми с клуба е все още силна. Не е имало друг такъв сезон за отбора през последните 20 години. Беше много трудно", заяви италианският специалист.

153 Ботев (Пд) - ЦСКА-София

Припомняме, че Игор Тудор беше старши треньор на родната знаменитост Димитър Бербатов в гръцкия ПАОК. По-късно Митко разкри, че с хърватина са имали проблеми помежду си и добави, че Тудор има доста недостатъци в своя тактически арсенал.

Бившият защитник има две шампионски титли с Ювентус, спечелени под ръководството на Марчело Липи. Тудор започна като титуляр във финала на Шампионската лига през 2003 година, но напусна рано-рано заради контузия. Бронзовият медалист от Франция'98 беше съотборник с Валери Божинов по време на сезона на Старата госпожа в Серия "Б", когато обаче не записа нито минута в игра. През март 41-годишният специалист пое Удинезе за втори път, след като година по-рано имаше кратък воаяж начело на "бианконерите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти