Митков: Тази загуба трябва да ни мотивира още повече, за да станем шампиони

Митков: Тази загуба трябва да ни мотивира още повече, за да станем шампиони

Талантливият нападател на ЦСКА-София Митко Митков беше крайно разочарован от отпадането на тима от Лига Европа. Младокът бе близо до първи гол в Европа при поражението с 0:1 от Зоря (Луганск). 19-годишният футболист влезе след почивката, но негов страхотен удар беше спасен от Шевченко.

"Разочарованието е огромно. Очаквахме да вземем победата. Видяхте, че не ни дадоха дузпа, след това дойде червеният картон и стана много трудно. Очаквахме да победим. Имахме такава нагласа. На полувремето ми казаха да загрявам по-бързо. Притесних се малко в началото, но след първите две-три отигравания се успокоих. Удобно ми е да играя на тази позиция, няма проблем, че съм влязъл на мястото на Евандро.
Тръпката е по-голяма, по-бързо се играе в Европа, но нямам такъв опит, за да определя каква е разликата. Пред треньора всички се трудим, той решава кой да играе. Не вярвам, че ще са позитивни нещата в съблекалнята, след като сме загубили. Колективът е добър, след тази загуба трябва да се мотивираме още повече и да станем шампиони", коментира Митков след мача пред BTV.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти